Bh tasje hema

Dan maar een tasje wat de hele avond in de weg hangt. Het komt dus ook regelmatig voor dat ik gel IDkaart en pinpas in mijn BH stop. Heel enthousiast was ik over dit tasje, en heb ze ook gekocht.

Bij HEMA vind je dé tas voor elke gelegenheid. Ook voor portemonnees, make-uptasjes en toilettassen ben je bij HEMA aan het juiste adres. Ik vind een handtasje dan ook eigenlijk mateloos irritant als ik aan het dansen ben. Mijn moeder attendeerde me er op, toen we in de HEMA liepen, dat een BH .

De Hema verkoopt tasjes, ze noemen het decolleté portemonnee, waar je je mobiel in kan doen, die haak je aan je bh. Waar grotere maat waszakjes te koop? DieNichtjes: De HEMA Decolleté portemonneedienichtjes. Een tasje is een redelijke oplossing maar daar verlies je nog wel eens. En ja hoor daar kwam de HEMA met de geniale uitvinding; een bh . Handig voor als je geen zakken hebt of als je uitgaat en geen tasje mee.

De decolleté portemonnee van de Hema: verrekt handig. Dan zat er maar – ik beken – een ding op: je geld én je huissleutel in je beha proppen. Het nektasje van de HEMA heeft bijvoorbeeld vakken, geschikt voor geld en.

Het bh-tasje wordt ook wel decolleté portemonnee of undercover bra stash . De portemonnee zit vast aan het beha bandje en kun je kwijt in de cup. Handig voor als je geen zakken hebt of als je uitgaat en geen tasje . Zakken tekort, dan glijden de briefjes weleens je BH in. En je wil niet zo stom om je tasje dansen! Een studente van de TU-Delft bedacht dé oplossing. En won er zelfs de publieksprijs van een HEMA . Je draagt iedere dag een beha, maar draag je wel de juiste?

Heb jij al een make-up tasje van HEMA in je bezit? Dus daar moest iets op gevonden worden. In verschillende varianten, zelfs de Hema verkoopt ze. Mijn vriendinnetje Cynthia en ik zijn zo’n fan van de HEMA dat we. Ideaal voor tijdens het uitgaan, op festivals of als je gewoon geen tasje mee wilt nemen.

De portemonnee stop je in de cup van je bh en bevat een antislip . Sowieso zitten mijn tas en koffer bij mij altijd al helemaal vol. Dit handige zakje van de Hema: de decolleté portemonnee.

This article was written by Bastiaan.