Bh zakje hema

Voorheen had ik een eigen gemaakt zakje, maar deze uitvoering ziet er een. Het komt dus ook regelmatig voor dat ik gel IDkaart en pinpas in mijn BH stop. Beschermt panty’s en kniekousen tijdens het wassen.

Dit artikel is bestelbaar vanaf stuks. Mijn moeder attendeerde me er op, toen we in de HEMA liepen, dat een BH portemonnee misschien de oplossing zou zijn. Vandaag is in het hoofdkantoor van HEMA de publieksprijswinnaar van.

Decolleté portemonnee winnaar publieksprijs send by: HEMA.

De portemonnee zit vast aan het beha bandje en kun je kwijt in de cup van de . Een bh waszakje is een zakje waarin je je bh kunt doen. Wasbollen zijn regelmatig in de aanbieding bij de Kruidvat, Hema en Blokker. Was op en doe de beha altijd in een waszakje. Voor een kleinere beurs en dito borsten is de T-shirt-beha van de Hema helemaal niet slecht.

Ga je binnenkort op vakantie of een weekendje weg? Grote kans dat je dan op zoek bent naar een speciale reisportemonnee. Ik heb al even gegoogeld en ben al bij de HEMA geweest, maar ik heb nog. Wil je een padded BH wassen dan heeft Blokker ook speciale .

Fijn dat die speciale bh’s met een zakje nu ook in mooie uitvoeringen zijn! Ik koop zelf ook meestal met beugel De bh’s die ik van Hema altijd droeg zijn . Daartoe gebruikt ze al jaar en dag de zigzag watten van de Hema en betaalt ze. Ultra Light Push-up Beha lichte huidskleur. Calvin Klein Underwear SEDUCTIVE COMFORT Pushup BH blue. HEMA Non-padded Sport Bh S-XL Medium Support (Zwart).

De blouse heeft een knoopjessluiting en een zakje vóór op de borst. Dit handige zakje van de Hema: de decolleté portemonnee. Het is een zakje dat je met behulp van het elastieke koortje aan je bh vastmaakt.

Ik weet niet, maar ik loop graag even door de Hema. Het nektasje van de HEMA heeft bijvoorbeeld vakken, geschikt voor geld en. Het bh-tasje wordt ook wel decolleté portemonnee of undercover bra stash . Inderdaa je maakt me nieuwsgierig!

This article was written by Bastiaan.