Bikini body guide

Starting with my Bikini Body Guide is SO simple! Each workout during the weeks is presented in a basic format, making it easy for you to get started right away . Kayla Itsines Healthy Bikini Body Guide is not written to promote poor body image or extreme training .

Vlak voordat de zomer officieel begon, startte ik met de Bikini Body Guide van Kayla Itsines. Dat zou betekenen dat ik het programma van weken nu al een . Benieuwd naar de Bikini Body Guide van Kayla Itsines en wat deze inhoudt? Lees mijn ervaringen van de bikini body guide van Kayla Itsines van week tot en met week 4.

Ik ben gestart met de bikini body guide van Kayla Itsines. Ik geef je uitleg over het programma en de materialen die je nodig hebt. Kortom, een programma dat gemaakt is voor ons Fit Girls! De Bikini Body Guide kent drie soorten trainingen waar je iedere week mee te maken . Oh jongens, ik geef mijzelf al aan paar dagen schouderklopjes!

Ik heb dit keer geen aankondigingen gedaan op mijn blog omdat ik vorig jaar . En natuurlijk hoe het me bevalt om Kayla’s Bikini Body Guide te volgen en hoe ik mijn eerste weken BBG heb volgehouden ;-).

This article was written by Bastiaan.