Cupmaat meten hunkemoller

Het nummer is de meting van de omtrek onder je borsten en de borstomvang. Voor het meten van je cupmaat, meet je het volle gedeelte van je borst op. Meet zelf je BH maat met het cupmaat advies van Annadiva.

Vorige week heb ik me laten opmeten bij de Hunkemoller en toen is alleen mijn omtrek opgemeten. De cupmaat werd inderdaad ‘geschat’. Hunkemöller laat zien dat meer dan van de vrouwen.

De juiste maat vind je door jouw onder- en bovenwijdte te meten.

De bovenwijdte of cupmaat is de omvang van je lichaam op het volste deel van je borsten. Bereken eenvoudig je BH maat met de handige berekenmodule van Berekenen. Je weet precies wat jouw BH maat is. Dus eigenlijk wil ik het wel eens op laten meten in een winkel, weet. Bij hunkemoller hebben ze de neiging om de omvang te ruim te nemen.

Vele voorbeelden op internet, maar kom er niet uit of je moet meten met of. Voor de juiste berekening van je BH-maat adviseren wij je naar één van onze winkels te gaan. Onze verkoopsters hebben veel ervaring met het opmeten van je . Meet of laat uw beha-maat daarom geregeld opmeten.

Je hebt de verkeerde maat bh aan, laat je niet opmeten, passen is weten. Het HEMA BH Meetlint en hoe moet je dan wel meten. Je post gelezen en afgelopen vrijdag ben ik de Hunkemoller ingerend. Je kan je BH-maat zelf thuis opmeten met een rolmaat. Het verschil in centimeters tussen de onder -en de bovenwijdte geeft aan welke cupmaat je hebt.

Wat heb je nodig een meetlint een passende BH en een beetje tijd. In deze video laat ik je zien hoe jij. Zelf heb ik mezelf alleen bij de Hunkemöller laten opmeten en dat was . Het is het fijnste om voor je eerste beha naar een goede lingeriezaak te gaan, bijvoorbeeld de Hunkemöller. Hier meten ze je maat op (nee, dat is niet eng!) en . Draag bij voorkeur geen push-up beha, voorgevormde beha of geen sport beha voor het opmeten van je beha maat.

Ik heb mijn cupmaat laten meten bij de hunkemoller en ze zeiden dat ik cupmaat C of D heb. Maar die vrouw raadde mij dus D aan en ze . Voor het zo betrouwbaar mogelijk bepalen van uw bh-maat en het gebruik van onze bh-maat calculator is het belangrijk om het volgende goed te meten. Nou meid hoe hebben ze dat dan pss gemeten? Van mijn zus die een tijd bij de Hunkemoller heeft gewerkt, heb ik heel.

Hunkemöller Alicia longline voorgevormde beugelbh.

This article was written by Bastiaan.