Hardlopen zonder onderbroek

Met wandelen heb ik een korte hardloop thight onder mijn wandelbroek tegen het schuren van de binnenbenen en dan geen onderbroek daar . Nee hardlopers dragen grote onderbroeken van speciale stof,. Het schijnt dat mannen zelf zonder ondergoed in hun hardlooptight stappen, .

Ontdek de keuzes voor heren en dames hardloop ondergoed. Menno: geen last van verschuiven in een tight, ook niet zonder onderbroek. Fitnessen of naar yogales zónder slipje onder die super strakke sportbroek. Het klinkt vreemd maar blijkbaar vinden behoorlijk wat vrouwen dit .

Zover het hardlopen in een onderbroek…… Blog dit! Volgens mij loopt het zonder onderbroek (als man) niet lekker. Wie heeft er ook wel eens zonder onderbroek gevoetbalt met alleen een voetbalbroekje aan? Met hardlopen heb ik altijd me ajaxtenue aan. Tsja… ik denk dat ik het zonder shorts mooier zou vinden.

Ze zijn geschikter om in te hardlopen dan wijdere broeken. Ik denk dat als het erg accentueert een goede onderbroek belangrijk is. Wat voor ondergoed dragen jullie onder je tight?

Ik vind zonder ondergoed maar niks.

Ik ben pas gestart met hardlopen dus nog wat zoekende. Heeft iemand nog een tip voor een goed zittende onderbroek waar je in kan hardlopen zonder dat het hele zaakje opkruipt. Een stapje verder is een korte hardloop tight(idd als onderbroek). Een hardlooptight is toch gewoon een wielrenbroek zonder zeem? Wat is gebruikelijk bij het hardlopen?

Ik ben een beginnende hardloper en loop nu in een running tight met een strakke boxershort. Maar voor hardlopers die meer mee willen slepen zijn er van die. Een gewone -katoenen- onderbroek is bij lange na niet geschikt voor. De aanblik van hardlopers zonder schoenen, slippers of net iets meer . Mijn vriend draagt nooit ondergoed zodat alles los hangt. Ik vraag me af of dit op latere leeftijd problemen kan geven.

Op het Met Gala trok model Anja Rubik veel bekijks met haar jurk met split tot boven haar heup, waar ze overduidelijk geen slipje onder droeg.

This article was written by Bastiaan.