Hema figuurcorrigerend ondergoed

Bekijk de categorie corrigerend ondergoed op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Je voelt niet dat je het draagt en .

Ik heb zo’n hemd van de HEMA maar krijg er ademnood in, dus blijf even meelezen. Hema kwaaltje of standaard bij corrigerend ondergoed? Ervaring met corrigerend ondergoed?

Figuurcorrigerend ondergoedaug 2009Meer resultaten van forum. Niet alleen de buik gaat gebukt onder corrigerend ondergoed; ook benen lijden eronder. Vooral door het ondergoed heb ik het idee dat je het extra ziet. Ik heb van die corrigerend hemden van de Hema, maar ik heb het gevoel dat . Aan corrigerend ondergoed heb ik dus nog nooit gedacht!

Ik heb een corrigerend jurkje van de Hema onder dergelijke jurkjes. Corrigerend ondergoed opdat je er strakker en slanker uitziet.

This article was written by Bastiaan.