Hema uv pakje

Bescherm je baby tegen de zon met dit jongens UV pakje. Het pakje bestaat uit een t-shirt en een broekje. Bescherm je baby tegen de zon met dit meisjes UV pakje.

Onze zoon gebruikt al drie jaar een uv shirt van de Hema en is sindsdien nooit meer verbrand op schouders of rug. Hij is roodharig dus verbrand heel snel. Bekijk de categorie zwemkleding op hema.

En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Op zoek naar een UV-werend Zwemkleding? Zwemkleding koop je eenvoudig online bij bol.

Uv pakje is nodig alleen ala kind hele uren buiten is in water. Ik weet niet hoe die hema etc zitten maar qua kwaliteit is veel veel minder dan . UV werende zwemkleding bestellen bij Stoerekindjes. De nummer in uv werende kleding voor jongens, meisjes en baby ‘s. UV-kleding is gewoon duurder dan gewone kleding, daar ontkom je niet aan.

Ik heb voor zoon (6jr) een shirt bij de Hema gekocht.

Hoe bescherm ik mijn rossige baby tegen zonjuni 2014Gebruikt jouw kind UV werende kleding? Jong Moeder – Wel of geen UV zwemkleding? Tot ik een doos met kleding kreeg van een hele lieve moeder en haar zoon. Vorige week liep ik in de Hema en zag ik ook UV kleren liggen, .

This article was written by Bastiaan.