Hold ups zakken af

Zelfophoudende kousen (stay ups of ookwel hold up panty’s) zijn weer terug in de mode. Zo draag je zelophoudende kousen, . Hold-upsfeb 2011Panty’s of kousen? Op een lange vlucht zakken zij haast altijd een beetje af na een aantal keren . Een Stay Up is eigenlijk een panty zonder broekje. De losse kousen blijven door een siliconenrand aan je bovenbenen ‘plakken’.

Zonder zo’n plakrand zit echt vet kut, ze zakken af en gaan raar doen :p. Wat tips om je nylonkousen en hold-up kousen mooi te houden. Ze worden ook wel zelfophoudende kousen of stay up kousen genoemd. Zakken uw stay up kousen af in het openbaar?

Stockings, de verwarring tussen stay up kousen en hold up kousen en de. Je wilt immers niet dat ineens je kousen naar beneden zakken als je hem draagt. Ok, dilemma van de week: Ik heb mooie hold-ups gekocht voor gala.

Ik draag ook liever geen panties, die zakken zo af, meestal heb ik onder . Hierbij wil ik een klacht melden over Anni Rolfi : hold ups die x gedragen en gewassen zijn zakken de volgende keer al af,je kunt ze dus na 1 . Want ik heb nu een paar keer hold-up kousen geprobeer maar als ik ze.

De randjes krullen om bij mij, en op den duur zakken ze toch af. Ook horen we veel van onze klanten toch wel een beetje mopperen op het dragen van kousen, ze zakken of rollen af, het zit niet lekker of ze . Toch kocht ik ze in de maat 42-46. Want ik weet uit ervaring dat je stay up kousen beter ruim kunt kopen. Anders zakken ze helemaal snel naar beneden. Naast kousen hebben wij ook panty’s, leggings, hold up panty’s en jarretelkousen.

Onze prijzen varieren ontzettend veel, dus je kunt zelf . Misschien een iets langer rokje dragen dan Of zakken stay-ups ook af? Ik zoek een paar goede stay up kousen. Zakken ook niet af, maar wat heel belangrijk is, je moet ze absoluut niet te groot kopen! Hold up kousen met simpele of kanten boor effen of met een werkje bij Kousenboutique.

Oroblu, Falke, Cette, Wolfor Kunert en Hudson.