Hunkemöller membercard registreren

Ik wil de MemberCard registreren die ik in de winkel heb gekocht. Je maakt later een wachtwoord aan. Ik ben al klant en mijn wachtwoord is: Wachtwoord.

Wordt nu gratis member bij Hunkemöller; spaar passion points en profiteer van jouw kortingstegoed. Vul het nummer van je kaart in als je in de winkel een MemberCard hebt gekocht. MemberCard wilt registreren die je al hebt.

Heb je een Membercard in de winkel gekocht?

Voer je e-mailadres in, selecteer Ik wil de Membercard registreren die ik in de winkel heb gekocht en geef het . Gister ben ik bij de Hunkemoller gaan shoppen, maar ik was mijn membercard vergeten. In de app kun je Member worden door je te registreren in de tab; Hunkemöller Club. Op deze manier ben je de Membercard nooit meer kwijt of . Ik heb net mijn membercard geregistreerd. Helaas kan ik nergens Nederland aanklikken als land . Ik kreeg vandaag de nieuwsbrief van Hunkemoller en daar stond in dat je.

Je moet aanmelden of registreren om hier te kunnen reageren. I want to register the Membercard I bought in a store.

You will create a new password later on. I am a returning customer, and my password is: Password. Activeer hier online je giftcard zodat de kaart in gebruik kan worden genomen.

Om online een CHASIN’ member card aan te vragen vink je tijdens het registreren aan dat je een member card wilt ontvangen. If you don’t have a Membercard yet, click on “I want to register for a new Membercard”. If you have already purchased a Membercard in the store, click on “I want . Door middel van registratie van de Membercard krijgt een Hunkemöller. Je hoeft je verder alleen nog maar online te registreren of via de kruidvat app.

De klantenkaart bij de Hunkemoller heet de Membercard. We zijn nu in staat om onze klant uit te nodigen voor het bekijken van de laatste Hunkemöller collectie of om haar Membercard punten te . For at oprette en profil, skal du klikke på My Hunkemöller øverst på siden. Det vil føre dig til registreringssiden.

Hvis du endnu ikke har et Membercar bedes du . De termen My Hunkemöller en Member worden op de site door elkaar. Passion Points wanneer je je volledig registreert….

This article was written by Bastiaan.