Ik ontvang geen sms

Als je geen sms’jes kunt ontvangen, is er misschien het volgende aan de hand. De inbox van je telefoon (of simkaart) is vol; . Waarom kan ik geen sms’jes versturen of ontvangen? Als je geen sms’jes kunt versturen of ontvangen, dan kan dit meerdere oorzaken hebben.

Controleer of de sms-berichtennummer juist is ingesteld. Ik ontvang geen sms berichten meer, op die van één provider na. Ontvang geen sms uit buitenlandjuni 2016Ontvang geen smsjes van steamapril 2016Geen SMS ontvangennov 2015Meer resultaten van forum. Bekijk hier wat je kunt doen wanneer het versturen en ontvangen van sms’jes niet lukt.

Wel kan ik internetten via 4G en bellen. Ik Ontvang Geen SMS-Activatie Codes Meernov 2015kan geen sms’jes versturen, wel ontvangenaug 2015Kan niet sms’en naar persoonjuli 2015Ik ontvang sinds 3-3-20geen SMS meer ? Sinds enige tijd ben ik erachter gekomen dat ik geen SMS meer ontvang. Wel kan ik gewoon een sms sturen zonder problemen. Geen sms ontvangen Samsung Galaxy S – Androidworldberichtenjan 2011Meer resultaten van androidworld.

Help, ik ontvang geen smsjes meer! Maar als iemand mij een sms verstuurd dan wordt die wel verzonden, maar ze krijgen geen aankomst bevestiging en ik krijg dus ook niets .

Het zou kunnen dat er een storing is bij Vodafone, waardoor het lijkt alsof je berichten niet ontvangt. Mogelijk worden ze vertraagd (alsnog) afgeleverd. Kan geen sms ontvangen op mijn samsung galaxy s3. Controleer eerst of je alle meldingen hebt aangevinkt die je wilt ontvangen via sms-bericht.

Ik ontvang van één persoon geen sms’jes meer. Weet iemand hoe dit komt en wat ik eraan kan doen? Ligt dit aan mijn telefoon of aan die van . Wat onhandig dat je geen SMS van DigiD kan ontvangen. Kan je voor mij je telefoon herstarten en testen of je die nu wel ontvangt?

Ik krijg geen sms code binnen op welke manier ik ook mijn nummer invul. Hoi allemaal, Sinds een maand heb ik een Oneplus One en sindsdien ontvang ik geen SMS’jes meer. Ik betaal prepaid en mijn provider is Hi.

This article was written by Bastiaan.