Kleine tanden vergroten

Niet iedereen met kleine tanden heeft echter last van een gummy smile. In dit geval kan een cosmetisch tandarts de tanden vergroten door . Het is niet altijd omdat u te kleine tanden hebt dat het tandvlees bloot komt te.

De cosmetisch tandarts zal de oppervlakte van uw tanden vergroten door het . Veel tandvlees, kleine tandjes, lelijke lach, gummy smile. Ik ben gaan zoeken op het internet over tandvlees, kleine tanden en gummy smile . Over de kleine tandjes kunnen facings worden gezet.

Wel moet je beseffen dat daarvoor de tanden wat worden geslepen om ruw te maken, . Meestal betreft het de kleine snijtanden boven ,of de voorkiezen onder. Ik heb zelf namelijk wel een gummy smile, en begin me er steeds meer aan te ergeren, vind het gewoon erg lelijk! Ik had kleine tanden aan weerszijde van mijn voortanden boven. Die heb ik laten vergroten met composiet facings, zonder verdoving.

Ik heb een natuurlijke hekel aan mensen die zo’n zuinig mondje hebben met te kleine tanden. Alsof hun hele hoofd volwassen is geworden, .

This article was written by Bastiaan.