Mannen die een bh dragen

Ik vind het goed als mannen bh’s gaan dragen. Het valt mij op dat er zo veel mannen met borsten zijn. Ik zie nogal eens hardlopers met hun .

Overigjan 2011Meer resultaten van forum. Deze mannen droegen een week lang een bh. Gewoon om eens te beleven hoe dat voelt. Een ding is zeker: hun favoriete kledingstuk zal het .

Ik weet zeker dat ik 1 hetero ben trouwens. Wat vinden jullie van mannen met een beha? Dragen jullie er zelf ook -soms- wel eens een?

Ik ben een jongen en hou van BH’s. Geüpload door Kenley van der HartVan wie is deze kanarie gele BH? Komt een man bij de dokter 20- Duration: 0:33. Zou jij je man in mannenlingerie willen zien?

En blijkbaar zijn er ook steeds meer mannen die graag dat soort lingerie dragen. Sven mag deze BH dus mooi niet aan… Die is van mij!

Deze heren droegen een week lang een beha en dat zag er zo uit. Dat ondervonden de mannen in het onderstaande filmpje ook. Zij testten namelijk een week lang uit hoe het is om een beha te dragen. Mannen vinden bh’s maar aparte kledingstukken.

Ze moeten er niet aan denken om zelf elke dag een bh te dragen. En… hoe krijg je zo’n ding überhaupt aan . En wat vinden meiden van meisjes die een bh met vulling dragen? Ik draag ze zelf niet, maar ik was wel eens benieuwd naar jullie mening .

This article was written by Bastiaan.