Ontvang geen sms

Als je geen sms’jes kunt ontvangen, is er misschien het volgende aan de hand. De inbox van je telefoon (of simkaart) is vol; . Waarom kan ik geen sms’jes versturen of ontvangen?

Als je geen sms’jes kunt versturen of ontvangen, dan kan dit meerdere oorzaken hebben. Controleer of de sms-berichtennummer juist is ingesteld. Lukt het niet om een sms’je te versturen of ontvangen?

Bekijk hier wat je kunt doen wanneer het versturen en ontvangen van sms’jes niet lukt. Ik ontvang geen sms berichten meer, op die van één provider na. Ontvang geen sms uit buitenlandjuni 2016Ontvang geen smsjes van steamapril 2016Geen SMS ontvangennov 2015Meer resultaten van forum.

Wel kan ik internetten via 4G en bellen. Ik Ontvang Geen SMS-Activatie Codes Meernov 2015kan geen sms’jes versturen, wel ontvangenaug 2015Ik ontvang sinds 3-3-20geen SMS meer ? Sinds enige tijd ben ik erachter gekomen dat ik geen SMS meer ontvang. Wel kan ik gewoon een sms sturen zonder problemen.

Misschien is er (per ongeluk?) in je instellingen iets veranderd? Opgelost: Beste lezer, Mijn abonnement bij Vodafone is vandaag ingegaan en heb de vodafone simkaart daarom geplaatst in mijn Samsung .

This article was written by Bastiaan.