Rokje met broekje

Funky XS Korte broek Blauw FC-SKIRT SHORT – Blauw. Sonpakkie pink UV rokje met broekje Flower UV factor 60. Outdoor short kopen – Online bij Decathlon. Ben je van plan buiten te gaan wandelen in warm weer?

Zorg dan je dat je een goede korte broek of rok draagt. Op het forum heb ik al een paar keer een tip gelezen over korte legging achtige broekjes die je onder je rok kunt dragen om het schuren van de . Schurende bovenbenen bij rokjes – Lijf Lijnmei 2007Meer resultaten van forum. Wat ik meestal doe is een broekje onder mijn rokje dragen. Dit draag ik dan gewoon over mijn panty heen – maak je geen zorgen, die steekt er . Het broekje voor onder je rok of jurk.

Er zit aan de binnenkant een broekje eraan vast, ideaal voor in de zomer als de meisjes spelen. Het is een rokje met ingebouwd broekje, dus perfect om mee te tennissen, zwemmen, loungen of elke andere sport in te beoefenen.

This article was written by Bastiaan.