Tono ondergoed bestellen

Elegant, stijlvol, modern – Exclusive Shirts. Tono Classics altijd de juiste maat ondergoed eenvoudig . Ik werd een tijdje terug gebeld door Tono, of ik een boxershort op proef wilde bestellen voor euro (de verzendkosten).

Ongevraagde Post van Front International. Om instellingen te wijzigen gelieve onze Cookie Policy te raadplegen. Je kunt een zwarte boxershort (twv €1) bestellen, maar je betaalt alleen de.

En heeft iemand ervaring met Tono International?

Miriale und Tono, markeert het Provea SA, alle rechten voorbehouden. Als een firma u iets opstuurt dat u NIET besteld hebt, mag u dit. Begin augustus kreeg ik een telefoontje van Tono International of ik. Ja hoor, heb er zelf al verschillende keren besteld.

Waar je wel op moet letten is, dat als je verder niets wil als dat ene stuk ondergoed . Gratis ondergoed is iets waar je eigenlijk nooit genoeg van kunt hebben. Wie heeft ervaring met Tono Classics ook wel Provea genoemd? Ik heb schriftelijk laten weten dat zij daar geen prijs op stelt, maar het ondergoed blijft komen. Stuur een mail dat u niets besteld hebt, dat u de ontvangen .

Wie weet wat te doen met post die je niet besteld hebt. Wij kregen een lingerie setje via de post toe gestuurd maar hebben niets besteld. NOOIT IETS BESTELLEN BIJ TONO, MIRIALE OF WAT DAN OOK ! Verkeerde maat besteld en te laat terug gestuurd. Eventuele verzendkosten zijn voor de koper. Hierbij wil ik een klacht melden over provea tono : Ik krijg van Certin incasso.

Ik heb deze onderbroeken nooit besteld dan wel ontvangen. Welkom bij Tono international- het exclusieve ondergoed voor de sportieve. Nu, ik heb helemaal niets bestel het kan éen of andere flauwe .

This article was written by Bastiaan.