Tono ondergoed niet doen

Ik werd een tijdje terug gebeld door Tono, of ik een boxershort op proef wilde. Evita niet alleen ondergoed maar ook SOKKEN! Elegant, stijlvol, modern – Exclusive Shirts.

De onderbroeken vond ik niet slecht van kwaliteit oid. Je hoeft er maar één keer in te trappen, en je leert dat je dat dan nooit meer moet doen. En heeft iemand ervaring met Tono International?

Niet doen ik heb er zelf een moet er nu vanaf hier mijn verhaal Zomaar lid geworden van.

Als een firma u iets opstuurt dat u NIET besteld hebt, mag u dit volgens de wet gewoon behouden zonder te. Uw Provea (Miriale of Tono ondergoed) klantnummer vindt u terug op uw factuur of bestelbon. Ik werd gebeld door een onbekend nummer. Het bleek een telemarketeer van Tono Ondergoe een. Dit had de man aan de lijn mij uiteraard niet verteld.

Zonder twijfel doen, per aangetekende zending en voor de rest een mentale noot maken . Het marketingbureau is volgens u niet duidelijk geweest, dat is een zwaar. Als student Sociaal Werk vind ik het mijn plicht om dit te doen . Wie weet wat te doen met post die je niet besteld hebt.

Wij kregen een lingerie setje via de post toe gestuurd maar hebben niets besteld. Met dit item wil ik de VUILE ONDERBROEKEN praktijken van TONO. Wat gaan ze dan doen, je telkens ondergoed opsturen en daarna de rekening? Kan, maar zoveel moeite ga ik niet doen.

TONO ondergoemaar weet niet hoe. Ik ben dan ook niet van plan te reageren op alle beha’s en andere. NOOIT IETS BESTELLEN BIJ TONO, MIRIALE OF WAT DAN OOK ! Een echte Tono onderbroek ter waarde van €2nu helemaal gratis!

Dat is niet gratis, dus hoef je zeker niet te doen. TONO CLASSICS € TOTAAL VERZENDKOSTEN € TOTALE PRIJS € 3. Economische inspectie onderzoekt methodes waarmee Tono. Bij Provea geeft een telefonist toe dat ,,de brief het allemaal niet goed uitlegt, . Tono abonnement reviews bij opzegging (pagina van 52) – Reviews van. Het ondergoed is best goe maar te duur.

Heb hen gebeld , gezegd dak niet eens het begin pakket ontvangen. Ik ben daar vorig jaar voor gebeld geweest, heb toegezegd voor een paar ondergoed en sokken aan zeer goedkope prijs .